top of page

Tillykke - du har vundet en urne

1.april lavede vi sammen med Dansk Kennelklub en konkurrence på Facebook. Deltagerne kunne vinde en urne, hvis de skrev, hvilken kæledyrsurne de ønskede at vinde. Mange deltog, og det blev Ann-Christina fra Frederikshavn, der blev udtrukket og valgte denne lille hvide hund med spids snude og spidse ører. Når man ser hendes hundeflok, forstår man godt at hun vælger dette udtryk.

@lokeemilandfriends


I kommentarsporet gav nogle udtryk for, at det var usmageligt, dårlig aprilsnar. Tænk at man kunne vinde en urne og føle sig heldig. Av for en ballade, tænkte vi.

Men vi synes ikke, det er usmageligt at lave nuttede urner, som er miljøvenlige og nedbrydelige. De kan tilmed være trøstende for den, der har mistet sit kæledyr.


Vi synes heller ikke, at det er forkert at sige det højt. Vi skal desværre tage afsked med vores kæledyr, og ofte er det vores beslutning, at dyret ikke skal leve mere. Det er sørgeligt og et tungt ansvar, men vi tog det ansvar på os ved anskaffelsen. Vi kan heldigvis glæde os over, at de fleste af os overlever vores dyr.


PS. Vi har lavet en samarbejdsaftale med Dansk Kennelklub, så deres medlemmer kan få 10% rabat, når de køber en kæledyrsurne hos os.

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page