top of page

FILTEDE DYREURNER - MED NY HJEMMESIDE

Opdateret: 21. apr.

Sammen med firmaet Puresoft har vores hjemmeside og webshop fået en grundig overhaling. Her i foråret er den sprunget ud i en ny version.


Filtede dyreurner har fået ny hjemmeside

Den har trængt længe, men det er en større omgang, som man lige skal tage tilløb til. Det har taget nogle måneder med flere møder, både online og i virkeligheden. Uffe og Anika, som er Puresoft, har stået for den tekniske del og været gode at sparre med i den kreative proces. De har lært os en masse om søgeord, title tags og meta desciption. Vi har selv stået for indhold og fotos, men de har holdt os i hånden undervejs. Det har været yderst lærerigt. Tak for den venlige og imødekommende hjælp. Vi kan virkelig anbefale dem.


Den vigtigste grund til ændringen var et ønske om, at de filtede dyreurner kommer ud i verden. Vi vil gerne sælge dem, og det kræver, at kunderne opdager dem og kan finde dem, når de søger. Prøv selv med en søgning på dyreurner. Vi oplever, at Google er blevet meget venligere overfor os og viser os på første side og i billedgalleriet. Det er meget vigtigt, Vi håber, at det også virker, når I søger.

Sammen med den nye opsætning af vores side har Uffe sat den op med en engelsk version. Det er vi meget tilfredse med, for kundekredsen udvides ret betragteligt med oversættelse. Oversætterværktøjet skal dog kigges over skulderen, og her har vi været heldige, at vores praktikant Cecilie er godt inde i engelsk sprog og litteratur, og hun har været igennem alle sider med kritisk blik. Tak for det.
Filtede dyreurner, peturns, kæledyrsurner, kaeledyrsurner - siden har flere navne, men nu kan man finde den og finde rundt på den. Send os gerne en kommentar, hvis vi har overset en detalje.


Kig også over til Puresoft. De har lavet en business case med os, Og vi har kun gode ting at sige om dem. Tak for denne gang.45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page